Retouren

Wij doen er alles aan om aan u een kwaliteitsproduct te leveren. Toch kan het voorkomen dat een product in gebreke blijft.
Het product, in ons geval schoenen en tassen, kan naar ons retour verzonden worden of kan bij ons in de winkel worden afgegeven.

U mailt uw klacht dan naar koningschoenen@hetnet.nl en u ontvangt dan een retourbon. Het artikel dient wel in originele staat bij ons retour te komen.
Dat wil zeggen geen belopen of beschadigde schoenen. Verder hebben wij de originele doos en aankoopbon nodig om uw retour in behandeling te nemen.

Wij nemen u retour in behandeling en in overleg met u proberen wij een passende oplossing te vinden. U ontvangt bijvoorbeeld een nieuw paar of ontvangt uw aankoopbedrag retour via het bankrekening nummer waarmee de schoenen destijds betaald zijn.

Is een besteld product niet naar het zin, past het product niet of valt het bestelde product tegen en wilt u ze retour doen. Dan zijn de porto kosten voor de koper.  Zodra wij het product retour hebben ontvangen en zijn ze nog in orginele staat dan storten wij het geld weer retour.

Copyright © 2021
Ontwikkeling: Marmac | Online ICT Diensten