Pedicure

Op deze site vind u informatie over mijn pedicurepraktijk die gevestigd is in Koning modeschoenen en tassen.

Mijn naam is Jacqueline van der Heide en sinds april 2005 ben ik gediplomeerd pedicure en is mijn pedicurepraktijk gevestig ‘in’ de schoenenzaak Koning.
Ook behaalde ik in datzelfde jaar mijn certificaat voetverzorging bij diabetici.

Waarom naar de pedicure?

Voor veel mensen is het figuurlijk nog een grote stap naar de pedicure, dit komt deels voort uit onbekendheid met de werkzaamheden van een voetverzorger. Pas als problemen de kop opsteken gaat u op zoek. Dat is begrijpelijk, maar met een goede regelmatige verzorging van uw voeten zijn problemen als pijnlijke nagels, branderig eelt of stekende likdoorns te voorkomen.

Realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van uw lichaam neerkomt op de voeten? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook uw houding kan veranderen? Daardoor kunnen o.a. weer rugklachten ontstaan.?De pedicure kan dit helpen voorkomen!

En met een goed verzorgde voet kun je gezien worden in je nieuwe (open) schoen.

ProVoet pedicure en Kwaliteits Register Pedicures

ProVoet is de landelijke organisatie voor de Voetverzorger/Pedicure.? Alle leden van ProVoet zijn verplicht om een door de organisatie ?erkend vakdiploma te halen. Door middel van het periodiek behalen ?van accreditatiepunten wordt dit diploma behouden. Hierdoor weet u ?zeker dat uw voeten door een vakkundig voetverzorger worden ?behandeld! Ik ben als gediplomeerd lid geabonneerd op vakbladen ?als Podopost en ik heb een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? afgesloten via ProVoet?

KRP

Begin 2009 werd het Kwaliteits Register Pedicures geintroduceerd. Dit is ?een systeem waarin geregistreerd staat welke kwaliteiten een pedicure in huis heeft.?Het KRP maakt het mogelijk dat clienten, maar ook zorginstellingen en verzekeraars in een oogopslag kunnen vaststellen of een pedicure aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet. Mijn registratie is zichtbaar op: www.kwaliteitsregisterpedicures.nl

Graag zie ik u voor advies of een behandeling in mijn praktijk.

tot ziens, Jacqueline

Copyright © 2021
Ontwikkeling: Marmac | Online ICT Diensten